Če se vam elektronsko sporočilo ne pokaže v celoti, kliknite sem.

 
Računovodstvo in davki | Plače in kadri | Prodaja/poslovanje | Računalništvo

[[salutation]],

portal VDU s svojimi štirimi moduli VDU Mini, VDU Bronze, VDU Silver in VDU Gold skrbi, da ste vedno na tekočem z aktualnim dogajanjem s področja davkov, računovodstva, plač in personalistike, poslovanja ter vodenja podjetja, marketinga in računalništva.

V preteklih mesecih smo za uporabnike dodali kopico novih video seminarjev z omenjenih področij, posebej pa bi izpostavila video seminarje, ki jih pripravljamo v sodelovanju s podjetjem Optiweb, d.o.o. V njih razpredamo o optimizaciji spletnih strani, umestitvi CTA gumbov na stran, GoogleAds oglaševanju in še čem. Tekom leta bomo dodajali nove krajše video lekcije za vse, ki želijo svoje podjetje čim bolj uspešno predstavljati tudi na spletu.

V primeru poslovanja preko spleta priporočamo tudi ogled video seminarja na temo spletne prodaje storitev in blaga ter DDV implikacij pri opravljanju takšne dejavnosti. Ker z DDV vidika spletne prodaje delimo na opravljanje storitev in dobavo blaga, mag. Aleksandra Heinzer v video seminarju podrobneje predstavi obe kategoriji, kasneje pa se posveti njunim posebnostim in na koncu odgovori na vprašanja iz prakse.

Na vprašanja iz prakse pa bo strokovnjakinja odgovarjala tudi na letošnji že 5. DDV konferenci, ki bo potekala 28. 5. 2019, v Radisson Blu Plaza Hotelu v Ljubljani. Vabljeni!


uredništvo portala
univerzum@dashofer.siVideoCampus AppStore

Prenesite si aplikacijo Videocampus za enostavnejši ogled video seminarjev.

Naročnikom časopisa VDU obveščevalec je na voljo ogled kar 3 brezplačnih video seminarjev v celoti.

  • Problematika verižnih dobav blaga
  • Izbrisano datoteko lahko včasih obnovimo
  • Obvladajte oblikovanje besedila v Wordu

Skladno z uredbo GDPR pa vas prosimo tudi za vaše soglasje - če bi torej želeli, da vas še naprej obveščamo o aktualnih novostih, vas prosimo da izpolnite obrazec.Ne spreglejte


Optiweb, spletne rešitve d.o.o.

Predstavljamo prvega izmed video seminarjev, ki smo jih ustvarili v sodelovanju s spletnimi strokovnjaki Optiweb, d.o.o. V tokratnem vodiču vam predstavljamo uporabo orodja za uspešno optimizacijo spletnih strani.

... ves tekst


Optiweb, spletne rešitve d.o.o.

V video seminarju se boste naučili, kaj je CTA oziroma Call to action, kaj je CTA gumb, kaj vse pripomore k dobremu CTA in kje in kako pametno uvrstiti CTA gumbe na stran.

... ves tekst


mag. Aleksandra Heinzer, davčna svetovalka

V video seminarju mag. Aleksandra Heinzer podrobneje predstavi davčne obveznosti zavezanca, ki storitve ali blago prodaja preko spleta. DDV implikacije se razlikujejo glede na to, ali gre za opravljanje storitev ali dobavo blago.

... ves tekst


Ivanka Šenk Ileršič

Tveganj, ki jim je podjetje izpostavljeno pri prodaji blaga in storitev, je veliko, še več pa v primeru, da se podjetje odloči za širitev na tuje trge. V video seminarju preverite, na kaj morate biti pozorni, če poslujete s tujino ali se na to šele pripravljate.

... ves tekst

Več video seminarjev

 

Namig

Vsaj štirikrat letno na portalu VDU pripravimo tudi spletne seminarje v živo, na katere se lahko prijavijo vsi uporabniki, ne glede modul. V spletnih seminarjih imajo uporabniki možnost zastavljanja vprašanj, na katera je odgovorjeno v času trajanja seminarja, vprašanja in odgovori pa so tudi vedno vključeni v video seminarje, objavljene na portalu VDU. Spletni seminarji v živo so za naročnike brezplačni, vsi ostali pa si lahko ogled seminarja v živo zagotovijo po redni ceni 39 EUR + DDV.Ali ste vedeli?


Copyright © 1997 - 2022 by Dashöfer Holding, Ltd. in Verlag Dashöfer, založba, d.o.o.,
Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Slovenija,
Tel: 01 - 43 45 590, Fax: 01 - 43 45 594, E-mail: info@dashofer.si